Folyamatosan fejlődő szakértelem

ÚT a UI/UX felé: Térképektől a webes rendszerekig

Zöld vonalZöld vonal

Már az egyetemen is elbűvölt, az hogyan lesz egy  adathalmazból egy grafika, egy komplett 3D-os térkép, itt ismerkedtem meg az első grafikai szoftverekkel. Majd az egyetem után magába szippantott a digitális tervezés és elvégeztem egy Webdizájner tanfolyamat is.

Autodidakta módon folyamatosan fejlesztem magam, így a Figma szoftvert csaknem a megjelenése óta használom. Fontosnak tartom, hogy ne öncélú dizájnt tervezzek, hanem valódi felhasználói élményt, ezért az elmúlt években UX irányba képeztem magam tovább.

Lewandowski Ákos
Lewandowski Ákos - UI Designer
Lewandowski Ákos - UI Designer

Tudatos tervezés

Kutatás és dizájn: módszertan, ami valódi eredmény hoz a számodra

Zöld vonalZöld vonal

Meggyőződésem, hogy egy online felület sikeressége már ott eldől mielőtt egy pixelt is megterveznék. Ezért nagyon fontosnak tartom az előzetes kutatás és információ gyűjtést.

Konzultáció

Minden együttműködést egy személyes vagy online találkozóval kezdek. Ez lehetőséget ad arra, hogy jobban megismerjem a vállalkozásodat, a céljaidat és így a valós igényekre tudok ajánlatot kidolgozni.

Ajánlat

Ajánlatomat minden esetben a konverziós céljaidhoz igazítva dolgozom ki. Így olyan felületet tervezek neked, amely nem csak lenyűgöző, de eredményes is.

Kutatás

Az együttműködés első lépése egy átfogó kutatás, amely érinti a célcsoportot és a konverziós célokat. Erre azért van szükség, hogyan olyan felületet tervezzek, amely a célcsoport számár a legkényelmesebb és hatékonyabb.

Drótváz

A felhasználói élmény megtervezése és a funkciók kidolgozása egy strukturált váz elkészítésével kezdődik. Itt lehetőség nyílik még a végleges dizájn előtt további ouptimalizációra.

Tervezés

A felület végleges formáját a vizuális kidolgozás adja meg. Elsősorban hangulatban gondolkodok, amely összhangban van a vállalat értékeivel és a konverziós célokkal. Így egy olyan vizuális környezet alakul ki, ahol a célcsoport igazán otthonosan érzi magát.

Kivitelezés

Az elkészült felület összes elemét úgy adom át fejlesztésre, hogy azzal nektek a leghatékonyabb legyen a munka. Sőt ügynökségemmel a kivitelezésben is tudunk segíteni, hogy biztos minőségi legyen a  végeredmény.
UI/UX csomagok

LESS BE
A kulisszák
Mögé!

Fedezd fel a Wandows Brandbook-ját és nézd meg, hogy a te céged mennyit lépne előre egy új digitális arculattal! Készen állsz új szintre lépni?
Kérem az Brandbook-ot!

Közös gondolkozás

Dizájn tervezése fejlesztői szemmel!

Zöld vonal

Az elmúlt időszakban ügynökségen belül számos fejlesztővel szorosan együttműködtem, sőt több esetben magam is részt vettem a fejlesztés folyamatában. Ez nagyban segített nem csak látni, ahogy elkészül egy weboldal, hanem meg is érteni annak folyamatát. Így egy olyan szemszögből tudok nézni a tervezésre, amely a fejlesztési szempontokat is figyelembe veszi. Ismereteim első sorban Webflow és WordPress oldalakra terjed ki, ezt az oldalt is teljes egészében magam fejlesztettem.

tervezés_background

Munkáim, amire büszke vagyok

Portfólióm: UI/UX a Gyakorlatban

Zöld vonal